Projectleider/ Engineer Civiel

YOUmatch is een Recruitment bureau gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, met de klant altijd op de eerste plaats. YOUmatch hecht veel waarde aan klanttevredenheid en loyaliteit. YOUmatch creëert een toegevoegde waarde door persoonlijk contact en YOUmatch geeft een extra dimensie aan hun dienstverlening.

YOUmatch is voor haar opdrachtgever op zoek naar een projectleider/ engineer civiel.

 

Wat zijn je taken?

Als Projectleider Civiel geef je leiding aan multidisciplinaire projectteams waarbinnen je het civiel/bouwkundig deel van installaties ontwerpt. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van toegewezen projecten conform afspraken met opdrachtgevers. Zo maak je planningen, werkbeschrijvingen, calculaties en bestekken. Je doet voorstellen om bepaalde projecten of delen ervan uit te besteden. Ook richt je je op de voortgang van werkzaamheden, projecten en bewaakt deze. Als adviseur evalueer je binnengekomen aanbiedingen op haalbaarheid en financiële aspecten. Je bent de aanspreekpunt voor de ingenieursbureaus tijdens de detailengineering en voert de regie richting aannemers bij de bouw.

Wat breng je mee?

  • Je hebt de opleiding HBO civiele techniek of HBO bouwkunde gevolgd.
  • Relevante werkervaring.
  • Analytisch sterk en een kei in plannen en organiseren.
  • Interesse in (drink) watertechniek.
  • Je kan zowel in teamverband werken als zelfstandig.

Over het bedrijf.

De afdeling waar je komt te staan is het expertisecentrum op het gebied van productie-installaties. Dit zijn installaties voor de winning, zuivering en levering van drinkwater en industriewater maar ook voor de behandeling van afvalwater.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken?
Neem dan contact met ons op door te bellen of hieronder te reageren!
Telefoonnummer: 010-8883840
Email: info@youmatch.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *