Leer ons team kennen, kom in verbinding en laten we samen bouwen!

Wij zijn een team dat zich elke dag keihard inzet voor onze klanten en werkzoekende! Wij staan voor persoonlijk contact en hard werken!

Galik Amghar

Galik Amghar

Owner

Mensen helpen aan een baan is mijn passie. Daarbij staat persoonlijk contact centraal, zowel richting
werkzoekenden als opdrachtgevers. Mijn expertise ligt binnen de (infra) techniek. Door mijn jarenlange ervaring binnen de techniek ben ik in staat om de behoefte van de opdrachtgevers goed in kaart te brengen en de juiste match te maken.

YOUmatch Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van midden- en hogerkader personeel binnen de techniek. Ons team bestaat uit Recruitment professionals die ieder hun eigen kwaliteit hebben. Daarom bent u bij YOUmatch altijd aan het juiste adres.

Ridge Wong

Ridge Wong

Recruiter Techniek & Logistiek

Als Recruiter ben ik iedere dag bezig met het maken van de perfecte match! Er is namelijk een enorm tekort in de techniek. Door onze persoonlijke aanpak lukt het ons toch om de juiste mensen te vinden en die een mooie plek te geven binnen een tof bedrijf uit ons netwerk!

Karim Amghar

Karim Amghar

Owner

Verbinding staat centraal! Vanuit verbinding samen bouwen aan een mooie toekomst. Daarom probeer ik altijd vanuit persoonlijk contact de beste match te maken. Hard werken voor de eisen van de klant en hard werken voor de wensen van de kandidaat. Ik kom graag in contact met U!

Welkom! Dit is ons gemotiveerde team. We staan klaar voor U. Hebben we al laten door schemeren dat graag met de beste mensen werken? Dus twijfel niet, neem contact op!

Roos Veuger

Roos Veuger

Recruiter

Als Recruiter werk ik elke dag aan de beste match voor de werknemer en de werkgever. Daarbij houd ik rekening met de wensen van de werkgever en bouw ik aan succes voor de werkzoekende.

Hicham el Aaroudi

Hicham el Aaroudi

Stagiaire Recruitment

Als stagiair Recruitment ondersteun ik de Recruiters met het zoeken van goede kandidaten. Ik ben nog lerende in het vak, maar vind het heel erg leuk.