Aankomend Projectleider Civiele Techniek

YOUmatch is een Recruitment bureau gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, met de klant altijd op de eerste plaats. YOUmatch hecht veel waarde aan klanttevredenheid en loyaliteit. YOUmatch creëert een toegevoegde waarde door persoonlijk contact en YOUmatch geeft een extra dimensie aan hun dienstverlening.

YOUmatch is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Aankomend Projectleider Civiele Techniek.

De afdeling Projects & Operation Support (P&OS) is binnen het bedrijf het expertisecentrum op het gebied van productie-installaties. Dit zijn installaties voor de winning, zuivering en levering van drinkwater en industriewater maar ook voor de behandeling van afvalwater.

Als Projectleider Civiele Techniek ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en gereed maken voor uitvoering van technische projecten. Je maakt werkplanningen, werkbeschrijvingen, calculaties en bestekken. Je stelt uitbestedingsvoorstellen op en evalueert de binnengekomen aanbiedingen. Je bewaakt de voortgang van de lopende projecten, je begeleidt de uitvoering en bewaakt de financiën. Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie en zorgt voor een compleet projectdossier.

Jouw profiel:

Heb jij:

  • Een HBO diploma in de richting Civiele Techniek?
  • Minimaal 3 – 5 jaar ervaring in het vakgebied?

Ben jij:

  • resultaatgericht en houdt je hierbij altijd de wensen van de klant voor ogen?
  • geïnteresseerd in (drink)watertechniek?
  • iemand die graag met andere samenwerkt maar ook zelfstandig goed kan werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze werkgever biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden, resultaatbeloning en een goede pensioen regeling.

Solliciteer!

  • Sleep bestanden hierheen of