WERKSTROOMBEHEERDER | PROJECTVOORBEREIDER

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Werkstroombeheerder/Projectvoorbereider. Als Werkstroombeheerder/Projectvoorbereider speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van het werkproces van het team Processen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het realiseren van alle aansluitingen tot aan de meterkast.

JOUW TAKEN
Ongeveer de helft van jouw werktijd bestaat uit het beheren van de werkstroom, van aanvraag tot realisatie. Hierbij zorg jij ervoor dat alles zo optimaal mogelijk verloopt. Je bewaakt het proces en houd in de gaten of alle afspraken worden nagekomen. Gaat alles volgens planning en volgens de SLA’s? Wanneer er afwijkingen zijn, stuur je bij. Ook rapporteer je aan de teamleider over de status en eventuele bijzonderheden. Je kijkt continue of de processen slimmer en beter kunnen. Verbetervoorstellen die hieruit voortkomen, leg je te beoordeling voor aan de teamleider en voer je vervolgens door. De overige tijd ben je actief met projectvoorbereiding. Hierbij kun je denken aan het voorbereiden van aansluitingen en het treffen van veiligheidsmaatregelen.

JOUW DAGINDELING
Als werkstroombeheerder heb je een heel belangrijke en afwisselende functie. Zeker omdat je deze rol ook nog eens combineert met projectvoorbereidingstaken. Geen dag is dan ook hetzelfde. Jouw werkdag zou er als volgt uit kunnen zien:

Je opent het dashboard waarop je precies de status van de werkstroom kan zien. Het valt je op dat een van de aanvragen niet opgeleverd is volgens het Service Level Agreement. Je checkt met de projectleider wat hier de oorzaak van is. Met een kleine aanpassing in het proces kan dit een volgende keer worden voorkomen. Je stelt direct een verbetervoorstel op en legt dit ter beoordeling voor aan de teamleider. Jouw collega heeft een flinke griep te pakken en verwacht pas volgende week weer aanwezig te kunnen zijn. Om vertragingen in de werkstroom te voorkomen, verschuif je een deel van de werkvoorraad. Vervolgens stel je de periodieke werkstroomrapportage op. Hierin informeer je de teamleider over de status, afwijkingen en bijbehorende oorzaak en de ondernomen verbeterstappen. Daarna is het alweer tijd voor de lunch. Met een aantal collega’s ga je even wandelen buiten.

Terug op werkplek zie je dat het verbetervoorstel akkoord is en onderneem je meteen stappen om de wijziging te kunnen implementeren. Vervolgens stel je een aantal offertes op voor nieuwe aansluitingen. Voor de offerte die goedgekeurd is door de klant, ga je de aansluiting voorbereiden en zorg je dat er een bodemonderzoek wordt uitgevoerd. Daarna heb je een korte meeting met de externe consultant. Samen met hem sluit je straks namelijk aan bij het overleg van het DSP projectteam en je wilt dit nog even voor bespreken. De verdere implementatie van het DSP-systeem bij alle netbeheerders en aannemers heeft invloed op de huidige processen en werkstroom. Het is aan jouw om ervoor te zorgen dat het systeem naadloos aan gaat sluiten op de interne processen. Na een fijn overleg, waarbij jij de wensen van de opdrachtgever goed hebt kunnen inbrengen, zit de werkdag erop en ga voldaan naar huis.

WIE BEN JIJ
Je hebt een relevant HBO diploma, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Commercieel Ingenieur afgerond. Je bent analytisch ingesteld en hebt een continue drang tot procesverbetering. Communicatief en sociaal ben je erg sterk. Het is voor jou geen enkel probleem om andere te overtuigen van jouw verbetervoorstellen of om de bedrijfsbelangen te behartigen in een projectteam met andere partijen. De transitie waarin de energiesector verkeert vind je erg interessant en hier lever jij dan ook graag een bijdrage aan. Bovendien spreekt een brede functie met veel verantwoordelijkheid in een informeel bedrijf je enorm aan.

WIJ ZOEKEN
Opgesomd zoeken wij het volgende in jou:
Analytisch;
Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
Pro actief en in staat vernieuwende ideeën/verbetervoorstellen in te brengen en te implementeren binnen het team;
Uitstekende sociale vaardigheden voor het afstemmen met uiteenlopende groepen van in- en externe belanghebbenden en het coördineren van de werkstroom;
Nauwkeurig, ordelijk en systematisch kunnen werken;
Kennis van procesmanagement, geautomatiseerde projectadministratie en planningssystemen;
Resultaat gericht en in staat om zelfstandig te werken.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken?
Neem dan contact met ons op door te bellen of hier te reageren!
Telefoonnummer: 010-8883840
Email: info@youmatch.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *