TECHNISCH OPERATIONEEL MEDEWERKER

Voor één van onze opdracht gevers in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Technisch Operationeel Medewerker. Als Technisch Operationeel Medewerker verzorg je de werkzaamheden aan duurzame warmtenetten die voortvloeien uit de onderhoudscontracten van de opdrachtgever. Dit doe je op projecten die zich richten op het benutten van aardwarmte voor een brede verduurzaming van de energievoorziening van de glastuinbouw. Warmtenetten, gekoppeld aan duurzame bronnen of (rest)warmte uit industriële processen, kunnen namelijk een duurzaam alternatief bieden voor de huidige traditionele praktijk van warmte uit aardgas.

JOUW TAKEN
In je rol als Technisch Operationeel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in optimale conditie houden van de technische installaties, gebouwen en terrein. Hiertoe werk je in- en samen met een uitvoeringsteam.

JOUW DAGINDELING
Omdat er meerdere projectlocaties zijn waar installaties staan, kan een dag als Technisch Operationeel Medewerker er verschillend uitzien. Op deze locaties zorg je voor het onderhoud en de inspecties aan de installatie. Hierbij richt je je op veiligheid, technische integriteit en mogelijke verbeteringen.

Verder controleer en onderhoud je de installaties op locatie en op afstand, dit doe je in overleg met de Technisch Manager. De werkzaamheden kunnen verschillen van het bestellen van benodigde materialen, het vervangen van productie- en injectiefilters tot het schoonmaken van de installatie en het verzamelen van meterstanden en data. Daarnaast kan het ook voorkomen dat werkzaamheden uitbesteed worden welke jij begeleidt, coördineert en controleert.

Van alles wat er gebeurt hou je netjes logboeken en administratie bij. Zo weet je wanneer je nieuwe materialen dient te bestellen, maar ook hoe de installatie presteert. Tot slot ben je een aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en aannemers. Een erg diverse functie dus!

WIE BEN JIJ
Je bent een MBO+ geschoolde technicus met een achtergrond in bijvoorbeeld de werktuigbouw, procestechniek, elektrotechniek en/of meet- en regeltechniek. In je technische carrière ben je al meerdere jaren actief betrokken bij het onderhoud van (technische energie-gerelateerde) installaties en ben je erg veiligheidsbewust. Je hebt ervaring met werken in teams en verantwoordelijkheid nemen voor installaties, ook buiten normale bedrijfsuren in een storingsdienst.

Verder lijkt een afwisselende functie waarin fysieke, administratieve en procesbeheersingswerkzaamheden elkaar afwisselen je erg leuk.

WIJ ZOEKEN
Opgesomd zoeken wij het volgende in jou:
• MBO+ niveau in technische richting (bijv. werktuigbouw, procestechniek, elektrotechniek en/of meet- en regeltechniek)
• Initiatiefrijk en oplossingsgericht;
• Je werkt gestructureerd;
• Een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
• Flexibel, in verband met de diversiteit van de functie en de storingsdienst;
• Je vindt het leuk om zowel praktisch als administratief bezig te zijn;
• Je bent veiligheidsbewust en in het bezit van een rijbewijs B.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken?
Neem dan contact met ons op door te bellen of hier te reageren!
Telefoonnummer: 010-8883840
Email: info@youmatch.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *