TEAMLEIDER OPERATIONEEL NETBEHEER ELEKTRICITEIT

Wij zijn voor onze opdrachtgever in Zuid Holland op zoek naar een Teamleider Operationeel Netbeheer Elektriciteit. Als Teamleider Operationeel Netbeheer Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de ongestoorde werking van het elektriciteitsnet van de opdrachtgever. De afdeling Operationeel Netbeheer Elektriciteit verzorgt de bedrijfsvoering en het onderhoud aan het net, vanaf de ontvangstations tot en met de meter bij de klant in een aantal gemeenten in Zuid Holland.
JOUW TAKEN

Je bent eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het bedrijfsonderdeel waarbij je veiligheid en de leveringsbetrouwbaarheid voorop stelt. Je neemt initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en geeft hiërarchisch leiding aan medewerkers. Je begeleidt, instrueert, coacht en motiveert medewerkers waar nodig. Je vertaalt het afdelingsbeleid naar doelstellingen en resultaatafspraken voor het eigen team en stelt deze in overleg vast

Je coördineert de voortgang van het onderhoudsplan op basis van kosten en aantallen en rapporteert hierover. Je draagt zorg voor het uitvoeren van trendanalyses van afdelingsresultaten en bewaakt de voortgang van het jaarplan en rapporteert hierover. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren van aanpassingen in wet- en regelgeving die gevolgen hebben voor de netten.

Je bent technisch inhoudelijk verantwoordelijk en betrokken bij projecten rond verdere verslimming van het net. Denkende aan toepassen sensoren om storingen te voorkomen, automatisch schakelen en op de langere termijn technisch systemen om de gevolgen van de energietransitie te kunnen oplossen. Je adviseert over netontwerp voor nieuwe woonwijken en gebieden en draagt zorg dat het ontwerp en de bedrijfsvoering blijft binnen de vooraf vastgestelde criteria.

JOUW DAGINDELING

Je begint de dag op ons gloednieuwe kantoor met een kop koffie en een blik in je mailbox. In de ochtend doe je onderzoek naar de gevolgen van de energietransitie voor onze netten en vertaald dit naar nieuwe uitgangspunten voor ons net.

Na de lunch maak je een start met de begroting en de budgetten vanuit jouw team. Nadat je jouw input hebt verstuurd, ga je aan de slag met de voorbereiding voor het externe overleg bij Netbeheer Nederland. Hier behartig je de belangen vanuit de organisatie op het gebied van technische issues en bedrijfsvoering. Je werkdag sluit je af door naar een aantal processen onder de loep te nemen en te bepalen waar en wat voor verbeteringen er mogelijk zijn.

WIE BEN JIJ
Je hebt HBO werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek. Mocht je aantoonbare kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van middenspanningsnetten, dan heeft dit zeker onze voorkeur.
WIJ ZOEKEN
Opgesomd zoeken wij het volgende in jou:
•    Je bent in het bezit van tenminste een HBO diploma richting Elektrotechniek;
•    Je beschikt over aantoonbare kennis op het gebied van elektrotechniek, bij voorkeur middenspanningsnetten;
•    Je bent in staat om ontwikkelingen in de markt te signaleren en te vertalen naar de organisatie toe;
•    Je beschikt over leidinggevende vaardigheden;
•    Je hebt een ondernemende klantgerichte instelling;
•    Je bent stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken?
Neem dan contact met ons op door te bellen of hier te reageren!
Telefoonnummer: 010-8883840
Email: info@youmatch.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *