PROJECTLEIDER / WERKVERANTWOORDELIJKE ELEKTRA

Voor onze opdrachtgever in Zuid Holland zoeken wij een Projectleider / werkverantwoordelijke elektra. Als Projectleider / werkverantwoordelijke elektra maak je deel uit van het team Energie Infra van de opdrachtgever. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhouden van middenspanningsinstallaties bij klanten door heel Nederland.

JOUW TAKEN
Jij zorgt ervoor dat de aan jou toegewezen projecten veilig, tijdig, milieuvriendelijk en voor de juiste prijs worden opgeleverd. Hiervoor coördineer je het volledige project en zorg je ervoor dat alle benodigde materialen en mankracht op het juiste moment aanwezig zijn. Uiteraard zal een goede projectadministratie hierbij niet ontbreken.

Je onderhoudt contact met de klant en alle andere betrokkenen vanaf het moment dat de order binnen komt tot en met de oplevering. Hierbij stem je de opdracht af, zorg je ervoor dat de klant continue op de hoogte is van de voortgang en stem je eventueel meerwerk en de planning vroegtijdig af. Je signaleert en verzilvert in deze contacten mogelijkheden voor nieuwe opdrachten. Vraagstukken van de klant m.b.t. middenspanningsinstallaties analyseer je om tot de juiste oplossing voor de klant te komen. Als projectleider acteer je ook als werkverantwoordelijke. Veiligheid heeft altijd jouw prioriteit. In de storingsdienst draai je mee als storingsleider.

JOUW DAGINDELING
Met een verse kop koffie in de hand loop je naar je auto. Vrijdag heb je de monteurs al gebrieft en de werkmappen uitgedeeld voor deze week, dus je kunt direct op pad om een project op te starten. Je werkt door het hele land, maar vandaag heb je een ‘thuiswedstrijd’ en ga je in Den Hoorn aan de slag. Nadat je je gemeld hebt bij de klant, met wie je vorige week nog even de laatste planning hebt afgestemd, controleer je of er veilig gewerkt kan worden. Vandaag wordt er geheid en zal de trafo worden geplaatst. Jij coördineert de werkzaamheden van de aannemer en monteurs en zorgt ervoor dat deze veilig worden uitgevoerd. Mede door jouw goede voorbereiding verloopt de opdracht voorspoedig en kun je in de loop van de ochtend naar kantoor.

Op een van de flexplekken beantwoord je wat mailtjes en sta je telefonisch een van de monteurs bij. Na het opstellen van een aantal schakelbrieven geniet je in de kantine samen met een aantal collega’s van een heerlijke lunch. Vandaag staat je favoriete soep op het menu.

Na de lunch neem je contact op met een klant om de voortgang te rapporteren en af te stemmen wanneer de energielevering het best onderbroken kan worden voor het noodzakelijke onderhoud. Bij het controleren van de productiestaten van de aannemers blijkt dat er bij een aantal projecten meerwerk komt kijken. Je neemt contact op met de aannemer om deze posten te verklaren en vraagt akkoord bij de betreffende klant voor het meerwerk. Wanneer de projectadministratie is bijgewerkt stap je in de auto voor een ronde langs een aantal projecten om de uitvoering te checken. De trafo in Den Hoorn staat inmiddels keurig op zijn plek en de laatste hand wordt gelegd aan de in bedrijfstelling. Jij ziet erop toe dat dit veilig gebeurt en bespreekt met de klant nog even of alles naar wens is verlopen. Tevreden vertrek je aan het einde van de dag naar huis. Omdat je deze week bent ingepland als storingsleider, rijd je met de storingsbus direct door naar huis.

WIE BEN JIJ
Jij hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare kennis van Elektrotechniek op MBO niveau 4 (middels diploma en/of ervaring). Je hebt ruime ervaring als projectleider/-uitvoerder en bent in staat om volledig zelfstandig te functioneren. Uiteraard ben je een teamplayer met een commerciële en klantgerichte instelling.
Je houdt van een dynamische werkomgeving en ziet het als een uitdaging om de projecten keer op keer binnen gestelde tijd en budget op te leveren. Op afwijkingen in de voortgang speel je direct in. In overleg met de klant zoek je naar passende oplossingen, waarbij je risico’s, tijd en geld goed afweegt. Met jouw analytische en organisatorische vermogen is dit geen enkel probleem.
Dankzij jouw leidinggevende vaardigheden en kennis op het gebied van NEN3840 als IV-er/WV-er stuur je moeiteloos monteurs aan en worden storingen snel en veilig opgelost.

WIJ ZOEKEN
Opgesomd zoeken wij het volgende in jou:
– MBO+/HBO werk- denkniveau en aantoonbare kennis van Elektrotechniek op MBO niveau 4 (middels diploma en/of ervaring)
– NEN 3840 IV/WV HS
– Kennis van en ervaring in het schakelen van MS installaties
– Minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider/Projectuitvoerder (Elektrotechniek)
– Leidinggevende vaardigheden
– Klantgericht en commercieel
– Analytisch en organisatorisch vermogen
– Stressbestendig
– Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (NL)

Heb je nog niet voldoende werkervaring als projectleider, maar wel minimaal 2 jaar ervaring als WV-er en bijbehorend certificaat? Ook dan kijken we uit naar je sollicitatie. Intern leiden we je graag verder op.

 

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken?
Neem dan contact met ons op door te bellen of hier te reageren!
Telefoonnummer: 010-8883840
Email: info@youmatch.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *